Més de 150 propostes es presenten a concurs per a ser el nou logotip de la Biblioteca “Cristóbal Zaragoza”

63 artistes cerquen posar la seua signatura a la Biblioteca Municipal de La Vila. El veredicte es farà públic el pròxim 5 de juny.

  
 

 

El concurs promogut des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa va tancar el termini de presentació de propostes a concurs el passat 10 de maig per a triar com serà el nou logo que acompanyarà a les activitats de la Biblioteca Municipal. En total, s'han rebut al voltant de 163 propostes de 63 artistes.

La selecció del disseny guanyador serà realitzada per una comissió de valoració, composta per professionals vinculats a l'organització del certamen, així com experts en disseny gràfic. El jurat estarà compost per l'Alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, que exercirà com a President del Jurat; Mª José Velázquez, llicenciada en Belles arts i Restauradora en Vilamuseu; Visen Esquerdo, professora d'Arts Plàstiques de l'IES "Marcos Zaragoza"; Mª Ángeles García, gerent de “Catarsis Comunicación”; i Sisco Lloret, arquitecte.

El guanyador o guanyadora del concurs rebrà un premi dotat amb la quantitat econòmica de 500 euros i la fallada es farà públic el pròxim 5 de juny del present any en la web de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i en la web de la Biblioteca Municipal, a més de publicitar-se a través de les xarxes socials de l'administració pública i Biblioteca.

L'edil de Biblioteca, Xente Sebatià, ha destacat “la gran qualitat d'alguns dels dissenys presentats, que faran molt difícil l'elecció del jurat”. Així mateix, Sebatià ha agraït la participació a tots els artistes.

 

Noticia publicada el 26 de Mayo de 2020

Fuente: Fuente propia

Volver