La Policia Local de la Vila Joiosa equipa els seus cotxes amb desfibril·ladors

  

La Policia Local de la Vila Joiosa comptarà a partir d'ara amb desfibril·ladors en part dels seus cotxes patrulla, per tal atendre de forma ràpida a les persones que patisquen aturades cardiovasculars en la via pública. Aquest matí ha tingut lloc l'acte de lliurament dels desfibril·ladors amb la presència de l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú; el regidor de Seguretat, Jaume Ramis, i el regidor de Sanitat, Joan Lloret.

 

Les regidories de Seguretat i Sanitat de l'Ajuntament de la Vila han posat en marxa aquesta mesura que contribuirà a evitar possibles morts per parada a l'espera de l'arribada de sanitaris. Per això, a més de la compra de dues desfibril·ladors, s'han realitzat cursos de formació a tots els agents de policia en col·laboració amb el DYA.

 

Els desfibril·ladors aniran en els cotxes que es troben patrullant la ciutat, concretament un per al nucli urbà i un altre per a la zona de la Cala. «És important vetllar per la salut dels nostres ciutadans i evitar problemes greus, davant d'una parada és possible i imprescindible. La policia és sempre el primer en personar-se en els successos, ja que estan patrullant pels voltants. Gràcies als desfibril·ladors i una correcta formació com la que han rebut els nostres agents, evitarem morts i seqüeles en aquest tipus de casos» ha comentat Joan Lloret, regidor de Sanitat.

Notícia publicada el 14 de Febrer de 2018